V I J E S T I

Vesti || Arhiva vjesti || Pretraga ||

 

17.12.2013. - Potpisan protokol o saradnji u organizaciji manifestacije “Dub dog fest - Kozarska Dubica 2014”
Danas je u opštini Kozarska Dubica potpisan protokol o saradnju kojim se potvrđuje namjera zajedničke organizacije i realizacije manifestacije “Dub dog fest - Kozarska Dubica 2014”.
Potpisnici protokola, Opština Kozarska Dubica, Kinološko društvo “Dub dog”, Turistička organizacija, Javno preduzeće “Centar za informisanje i kulturu”, Klub polarnih pasa u BiH i Klub kangala za Ex Yu prostore, kao partneri su danas dogovorili aktivnosti na pripremi dvodnevne manifestacije koja će biti organizovana u oktobru sledeće godine.
“Opština će dati podršku organizaciji u skladu sa mogućnostima. Prošla manifestacija je bila uspješna i očekujemo da će sledeća biti još bolja”, rekao je Mile Zlojutro načelnik opštine.
Zoran Kos predsjednik Kinološkog društva “Dub dog”, koje je organizator manifestacije, je rekao da je formiran kvalitetan Organizacioni odbor koji će u narednom periodu osmisliti i sprovesti aktivnosti s ciljem postizanja visokog nivoa organizacije manifestacije.
On je najavio da će na “Dub dog fest-u” 2014. godine suditi predsjednik Turskog kinološkog saveza.
“Plan nam je organizovati u 2014. godini četvrtu nacionalnu izložbu pasa svih rasa, specijalizovanu izložbu pastirskih i ovčarskih pasa, drugu po redu smotru kangala za prostore bivše Jugoslavije i seminar i predavanja o kampanji za odgovorniji odnos prema kućnim ljubimcima s posebnim osvrtom na zbrinjavanje pasa lutalica”, najavio je Kos.
On je podsjetio da je broj nezbrinutih pasa u cijeloj BiH u porastu, te da će saradnik Kinološkog društva “Dub dog” Svjetlana Obajdin u narednom periodu raditi na promociji akcije zbrinjavanja ovih pasa i osnivanju prihvatilišta.

Vijesti

Content Management Powered by CuteNews

Web kamere

  • Foto galerija
  • FOTOGALERIJA
  • Anketa 10-1
    Jeste li zadovoljni nacinom na koji se odrzavaju javne povrsine na podrucju opstine Kozarska Dubica

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-2
    Smatrate li da sluzbe opstine koje u opisu posla imaju zastite zivotne sredine profesionalno rade svoj posao

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-3
    Jeste li vi licno imali neko konkretno-neprijatno iskustvo u vezi sa ekoloskim problemom a da vam nadlezne sluzbe nisu odgovorile na sluzbeni zahtjev

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-4
    Da li ste veci dio godine zadovoljni kvalitetom vode i vazduha na podrucju opstine Kozarska Dubica

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-5
    Koju sluzbu domena ekologije smatrate najmanje azurnom

    Opstinska inspekcija
    KP "Komunalac"
    KP "Vodovod"
    Odjeljenje za stambeno-komunalne poslove
    Komunalna policija
    Republicki inspekcijski organi