V I J E S T I

Vesti || Arhiva vjesti || Pretraga ||

 

23.12.2013. - Upriličen novogodišnji prijem za predstavnike Opštinske boračke organizacije
Načelnik opštine Mile Zlojutro i predsjednik Skupštine opštine Nebojša Milovčević upriličili su danas novogodišnji prijem za predstavnike Boračke organizacije i odbora porodica poginulih boraca i ratnih-vojnih invalida.
Načelnik Zlojutro ovom prilikom poželio je boračkoj populaciji srećnu novu godinu, upoznao ih sa stanjem u budžetu, planom otplate zatečenih dugovanja, kao i planom aktivnosti za sledeću budžetsku godinu.
“Zadovoljan sam dosadašnjom saradnjom sa boračkom organizacijom opštine. Sve aktivnosti ove organizacije u 2013. godini, kako je bilo predviđeno, praćene su odgovarajućim finansijskim sredstvima od strane opštine. Pošto su prognoze da godina koja je ispred nas donosi još težu ekonomsku situaciju, u tom slučaju izvjesno je smanjivanje svih grantova. Mi nemamo u planu raditi dublje rezove osim ako to ekonomska situacija sama po sebi ne nametne”, rekao je Zlojutro.
On je podsjetio da je u toku 2013. godine obavljen niz kvalitetnih razgovora sa potencijalnim investitorima s ciljem novih zaposlenja, te da je tekuću godinu obilježilo otvaranje 120 novih radnih radnih mjesa u industrijskom sektoru.
“Riječ je o preduzećima “Dubicotton, “EkoBel”, “Jelena”, “NBM - Slabinja” i “Agroflora”. Nadamo se dolasku novih investitora, posebno u poslovnu zonu Lipova Greda”, rekao je Zlojutro.
Dragoljub Ćibić predsjednik Opštinske boračke organizacije je, takođe, ukazao na dobru saradnju sa opštinom.
“U toku sledeće godine u planu je izgradnja spomen-obilježja u Bjelajcima i završetak izgradnje spomen-obilježja u Drakseniću”, najavio je Ćibić i naglasio neophodnost prioritetnog zapošlavanja djece poginulih boraca, te evidentiranja broja umrlih boraca.
Predstavnicima boračke organizacije predsjednik SO Nebojša Milovčević i načelnik Odjeljenja za opštu upravu i boračko-invalidsku zaštitu Dušan Drljić poželjeli su sreću i dobro zdravlje u godini koja predstoji, te da funkcionišu kao i do sada na organizovan način.

Vijesti

Content Management Powered by CuteNews

Web kamere

 • Foto galerija
 • FOTOGALERIJA
 • Anketa 10-1
  Jeste li zadovoljni nacinom na koji se odrzavaju javne povrsine na podrucju opstine Kozarska Dubica

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-2
  Smatrate li da sluzbe opstine koje u opisu posla imaju zastite zivotne sredine profesionalno rade svoj posao

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-3
  Jeste li vi licno imali neko konkretno-neprijatno iskustvo u vezi sa ekoloskim problemom a da vam nadlezne sluzbe nisu odgovorile na sluzbeni zahtjev

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-4
  Da li ste veci dio godine zadovoljni kvalitetom vode i vazduha na podrucju opstine Kozarska Dubica

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-5
  Koju sluzbu domena ekologije smatrate najmanje azurnom

  Opstinska inspekcija
  KP "Komunalac"
  KP "Vodovod"
  Odjeljenje za stambeno-komunalne poslove
  Komunalna policija
  Republicki inspekcijski organi