V I J E S T I

Vesti || Arhiva vjesti || Pretraga ||

 

30.01.2014. - Održana 15. redovna sjednica SO
Na petaestoj redovnoj sjednici opštinskog parlamenta odbornici su danas usvojili Program održavanja saobraćajnica – gradskih ulica, lokalnih i nekategorisanih puteva za 2014. godinu.
Na području opštine nalazi se 765 km saobraćajnica, a budžetom opštine za tekuću godinu predviđena su sredstva u iznosu od 500. 000 KM za njihovo održavanje.
Usvojen je, takođe, program zajedničke komunalne potrošnje kojim je definisan obim i kvalitet održavanja komunalnih objekata i uređaja, kao i usluga zajedničke komunalne potrošnje, te raspored sredstava po namjenama za svaku djelatnost posebno u ukupnom znosu od 845. 000 KM.
Na ovom zasjedanju Skupštine opštine usvojen je i Program rada Odsjeka civilne zaštite za tekuću godinu kojim su definisani zadaci koji će se obavljati kontinuirano tokom čitave godine po ukazanoj potrebi.
Prijedlog odluke o raspodjeli sredstava predviđenih za finansiranje proširenih oblika socijalne zaštite u ukupnom iznosu od 60. 000 KM usvojen je jednoglasno.
Predviđena sredstav će biti raspodjeljena na pomoć za školovanje djece iz siromašnih porodica, rekreaciju i ljetovanje djece i omladine iz siromašnih porodica i djece i omladine sa smetnjama u razvoju, za jednokratne novčane pomoći, subvencionisanje troškova sahrane korisnika novčane pomoći i za nabavku narodnog hljeba i brašna.
Odbornici su usvojili odluka o raspisivanju Konkursa za dodjelu poljoprivredng zemljišta u vlasništvu RS za šta je dobijena saglasnost resornog ministarstva.
Na 15. redovnom zasjedanju odbornici lokalnog parlamenta usvojil su više odluka iz nadležnosti Komisije za izbor i menovanje, među kojima i Rješenje o imenovanju Branka Arnauta za direktora Centra za socijalni rad.

Vijesti

Content Management Powered by CuteNews

Web kamere

 • Foto galerija
 • FOTOGALERIJA
 • Anketa 10-1
  Jeste li zadovoljni nacinom na koji se odrzavaju javne povrsine na podrucju opstine Kozarska Dubica

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-2
  Smatrate li da sluzbe opstine koje u opisu posla imaju zastite zivotne sredine profesionalno rade svoj posao

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-3
  Jeste li vi licno imali neko konkretno-neprijatno iskustvo u vezi sa ekoloskim problemom a da vam nadlezne sluzbe nisu odgovorile na sluzbeni zahtjev

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-4
  Da li ste veci dio godine zadovoljni kvalitetom vode i vazduha na podrucju opstine Kozarska Dubica

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-5
  Koju sluzbu domena ekologije smatrate najmanje azurnom

  Opstinska inspekcija
  KP "Komunalac"
  KP "Vodovod"
  Odjeljenje za stambeno-komunalne poslove
  Komunalna policija
  Republicki inspekcijski organi