V I J E S T I

Vesti || Arhiva vjesti || Pretraga ||

 

31.01.2014. - U okviru projekta “Zdravo odrastanje” izvedena predstava „Zdrav život, srećan život“
Predstava „Zdrav život, srećan život“ u realizaciji Udruženja građana „Viktorija“ iz Banja Luke, a u okviru projekta „Zdravo odrastanje” izvedena je sinoć u punoj sali Doma kulture opštine Kozarska Dubica.
“Predstava govori o bolesti zavisnosti i nastala je u sklopu projekta „Zdravo odrastanje“ kao zajednički produkt učenika i koordinatora Mihaele Pralice i Zlatka Gvozdena iz osnovnih škola “Vuk Stefanović Karadžić” i “Sveti Sava”. Učenici su, uz pomoć svojih koordinatora, radili na pisanju scenarija i razvoju scenske postavke za predstavu, kako bi na simboličan i efikasan način prenijeli svojim vršnjacima i lokalnoj zajednici probleme koje bolesti zavisnosti mogu da izazovu kod mladih ljudi”, rekla je koordinator projekta Tamara Todorović i naglasila da je predstava u potpunosti opravdala misiju i cilj cjelokupnih aktivnosti projekta.
Ona je podsjetila da je predstava izvedena u prisustvu građana, vršnjaka učenika koji su radili predstavu, nastavnika, predstavnika škola, Opštine, Centra za socijalni rad i Udruženja građana “Putevi mira”.
Todorović je najavila da će u prvoj polovini februara biti promovisane aktivnosti ovog projekta koji završava 15. februara 2014. godine.
Projekat „Zdravo odrastanje“ se realizuje u sklopu UNDP-ovog projekta „Jačanje lokalne demokratije/demokracije III – LOD III" kojeg finansira Evropska unija iz sredstava Instrumenta za pretpristupnu pomoć (IPA) u iznosu od 2 miliona eura, a sprovodi UNDP, u saradnji sa Opštinom Kozarska Dubica.

Vijesti

Content Management Powered by CuteNews

Web kamere

  • Foto galerija
  • FOTOGALERIJA
  • Anketa 10-1
    Jeste li zadovoljni nacinom na koji se odrzavaju javne povrsine na podrucju opstine Kozarska Dubica

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-2
    Smatrate li da sluzbe opstine koje u opisu posla imaju zastite zivotne sredine profesionalno rade svoj posao

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-3
    Jeste li vi licno imali neko konkretno-neprijatno iskustvo u vezi sa ekoloskim problemom a da vam nadlezne sluzbe nisu odgovorile na sluzbeni zahtjev

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-4
    Da li ste veci dio godine zadovoljni kvalitetom vode i vazduha na podrucju opstine Kozarska Dubica

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-5
    Koju sluzbu domena ekologije smatrate najmanje azurnom

    Opstinska inspekcija
    KP "Komunalac"
    KP "Vodovod"
    Odjeljenje za stambeno-komunalne poslove
    Komunalna policija
    Republicki inspekcijski organi