V I J E S T I

Vesti || Arhiva vjesti || Pretraga ||

 

10.03.2014. - OMLADINSKA BANKA: Otvoren javni poziv za prijedloge projekata neformalnih grupa mladih u 2014. godini
Omladinska banka opštine Kozarska Dubica otvorila je javni poziv za prijedloge projekata neformalnih grupa mladih u ovoj opštini za tekuću godinu.
Fond Omladinske banke Kozarska Dubica za projekte neformalnih grupa mladih u 2014. godini iznosi 15.450 KM, a zajednički su ga obezbijedili Fondacija Mozaik od donatora USAID-a i Opština Kozarska Dubica.
Prijedlog projekta mogu podnijeti neformalne grupe starosti od 15 do 30 godina, a minimalno pet mladih osoba, koji žive na teritoriji opštine Kozarska Dubica, mora biti aktivno uključeno u pripremu i realizaciju projekta. Zainteresovani mladi mogu prijaviti svoje projekte on-line putem web stranice www.omladinskabanka.ba, a popunjavanje aplikacije i dostavljanje pratećih skeniranih dokumentata (potvrde/dokaze o obezbijeđenom doprinosu drugih subjekata za projekat), trebate izvršiti on-line najkasnije do 15.04.2014.godine.
Podršku će dobiti projekti koji se realizuju na teritoriji opštine Kozarska Dubica i imaju za cilj jačanje saradnje i poboljšanje života mladih, projekti koji podstiču mlade da se uključe i budu aktivni članovi sredine u kojoj žive, te projekti koji odgovaraju lokalnim potrebama i imaju uticaj na lokalnu zajednicu, a posebno ruralne sredine. Posebnu podršku će imati projekti iz oblasti sporta i odnose se slobodno vrijeme mladih, odnosno na mobilnost mladih i omladinski rad kao i zaštitu životne sredine, zdravstvenu politiku za mlade, zapošljavanje, obrazovanje i kulturu. Omladinska banka Kozarska Dubica će finansirati projekte u iznosu od 500 KM do 2.000 KM, a predviđeno je da period realizacije projekata koji budu izabrani bude od 16. juna do 30. septembra.
Više detalja dostupno je na Oglasnoj tabli zvanične prezentacije opštine i Omladinske banke.

Vijesti

Content Management Powered by CuteNews

Web kamere

  • Foto galerija
  • FOTOGALERIJA
  • Anketa 10-1
    Jeste li zadovoljni nacinom na koji se odrzavaju javne povrsine na podrucju opstine Kozarska Dubica

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-2
    Smatrate li da sluzbe opstine koje u opisu posla imaju zastite zivotne sredine profesionalno rade svoj posao

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-3
    Jeste li vi licno imali neko konkretno-neprijatno iskustvo u vezi sa ekoloskim problemom a da vam nadlezne sluzbe nisu odgovorile na sluzbeni zahtjev

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-4
    Da li ste veci dio godine zadovoljni kvalitetom vode i vazduha na podrucju opstine Kozarska Dubica

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-5
    Koju sluzbu domena ekologije smatrate najmanje azurnom

    Opstinska inspekcija
    KP "Komunalac"
    KP "Vodovod"
    Odjeljenje za stambeno-komunalne poslove
    Komunalna policija
    Republicki inspekcijski organi