V I J E S T I

Vesti || Arhiva vjesti || Pretraga ||

 

04.04.2014. - Građani zadovoljni uslugama i prezentacijom rada Opštinske uprave
Građani Kozarske Dubice smatraju da odgovarajuću administrativnu uslugu dobijaju brzo, efikasno i profesionalno, podaci su to dobijeni na osnovu kontinuiranog anketiranja korisnika usluga Opštinske uprave.
Skupština opštine je na proteklom zasjedanju usvojila Informaciju o tome koliko su građani zadovoljni uslugama Opštinske uprave u protekloj godini, a koja je sastavljena na osnovu rezultata ankete sprovedene putem anketnog upitnika u Šalter sali opštine, internet stranice opštine i upisa u Knjigu predstavki i pritužbi građana.
“Više od 55 odsto anketiranih, pozitivnim smatra način prezentacije informacija na opštinskoj internet stranici, a u 2013. godini zabilježeno je 50. 567 posjeta od strane 26. 409 korisnika što je važan pokazatelj da postoji interes za ovakvom vrstom komunikacije“, navedeno je u Informaciji.
Pored početne stranice, koja sadrži najnovije informacije iz nadležnosti djelovanja Opštinske uprave, najposjećeniji sastavni dio bila je „Oglasna tabla“ na kojoj su objavljene odluke Skupštine opštine, Javni pozivi, konkursi i drugi, a primijećeno je da građani sve češće koriste mogućnost preuzimanja zahtjeva i obrazaca Opštine i na taj način štede vrijeme i novac u postupku ostvarivanja svojih prava.
Načelnik Odjeljenja za opštu upravu i boračko-invalidsku zaštitu Dušan Drljić je rekao da je ranijih godina anketa rađena za 50 korisnika usluga, dok su u protekloj godini anketirana 104 lica.
“Informacija je urađene na osnovu vjerodostojnih podataka i predstavljaju realno stanje”, rekao je Drljić.

Vijesti

Content Management Powered by CuteNews

Web kamere

 • Foto galerija
 • FOTOGALERIJA
 • Anketa 10-1
  Jeste li zadovoljni nacinom na koji se odrzavaju javne povrsine na podrucju opstine Kozarska Dubica

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-2
  Smatrate li da sluzbe opstine koje u opisu posla imaju zastite zivotne sredine profesionalno rade svoj posao

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-3
  Jeste li vi licno imali neko konkretno-neprijatno iskustvo u vezi sa ekoloskim problemom a da vam nadlezne sluzbe nisu odgovorile na sluzbeni zahtjev

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-4
  Da li ste veci dio godine zadovoljni kvalitetom vode i vazduha na podrucju opstine Kozarska Dubica

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-5
  Koju sluzbu domena ekologije smatrate najmanje azurnom

  Opstinska inspekcija
  KP "Komunalac"
  KP "Vodovod"
  Odjeljenje za stambeno-komunalne poslove
  Komunalna policija
  Republicki inspekcijski organi