V I J E S T I

Vesti || Arhiva vjesti || Pretraga ||

 

07.04.2014. - Obilježavanje Dana opštine 25. i 26. aprila
Načelnik opštine Kozarska Dubica Mile Zlojutro najavio je da će zbog poklapanja datuma parastosa i pomena jasenovačkim žrtvama i Dana opštine, 27. aprila, svečanosti povodom oslobođenja opštine od fašizma biti pomjerene za petak i subotu, 25. i 26. april.
Organizacioni odbor za obilježavanje Dana opštine, koji se danas sastao u kabinetu načelnika, preliminarno je utvrdio protokol za obilježavanje ovog značajnog datuma, a u čijem povodu se očekuju gosti iz bratskih opština iz Grčke i Bugarske, Panteli i Etropole, kao i opština Bela Palanka i Jagodina iz Srbije.
Obilježavanje će početi u petak 25. aprila 2014. godine “Međunarodnom smotrom dječijeg folklora” koja će se u 19:30 časova upriličiti na Sportskom centru. Manifestaciju, na kojoj će učestvovati folklorne grupe iz Slovenije, Slovačke, Hrvatske i Makedonije otvoriće Mile Zlojutro načelnik opštine i ujedno proglasiti početak obilježavanja 69. godine odbrane opštine od fašizma.
U nastavku obilježavanja, u subotu, 26. aprila, u 11: 00 časova predviđen je prijem kod načelnika za delegacije bratskih opština.
Nakon toga će u vremenu od 15 do 17 časova biti organizovana 48. tradicionalna “Trka oslobođenja” i dodjela nagrada, koje će pobjednicima uručiti opštinski zvaničnici.
Svečana sjednica Skupštine opštine, na kojoj će prisustvovati delegacije bratskih opština, susjednih i partnerskih opština iz Republike Srpske i predstavnici javnog, političkog, privrednog, vjerskog i diplomatskog života, biće održana istog dana u 18:30 časova u velikoj sali Skupštine opštine.
Na sam Dan oslobođenja opštine od fašizma, 27. aprila, u 8:30 časova na spomen-obilježje u parku “Narodnih heroja” predstavnici opštine i delegacije će položiti vijence.

Vijesti

Content Management Powered by CuteNews

Web kamere

 • Foto galerija
 • FOTOGALERIJA
 • Anketa 10-1
  Jeste li zadovoljni nacinom na koji se odrzavaju javne povrsine na podrucju opstine Kozarska Dubica

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-2
  Smatrate li da sluzbe opstine koje u opisu posla imaju zastite zivotne sredine profesionalno rade svoj posao

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-3
  Jeste li vi licno imali neko konkretno-neprijatno iskustvo u vezi sa ekoloskim problemom a da vam nadlezne sluzbe nisu odgovorile na sluzbeni zahtjev

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-4
  Da li ste veci dio godine zadovoljni kvalitetom vode i vazduha na podrucju opstine Kozarska Dubica

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-5
  Koju sluzbu domena ekologije smatrate najmanje azurnom

  Opstinska inspekcija
  KP "Komunalac"
  KP "Vodovod"
  Odjeljenje za stambeno-komunalne poslove
  Komunalna policija
  Republicki inspekcijski organi