V I J E S T I

Vesti || Arhiva vjesti || Pretraga ||

 

10.06.2014. - Održana 19. redovna sjednica SO
Današnja redovna sjednica opštinskog parlamenta počela je minutom ćutnje kojom je odata počast nedavno preminulom Boži Babiću odborniku Saveza nezavisnih socijaldemokrata.
Odbornici su sa 16 glasova za, 7 protiv i jednim uzdržanim usvojili Izvještaj o izvršenju budžeta opštine za 2013. godinu, kao i Izvještaj o radu Opštinske uprave za isti period.
Vinko Stojčić načelnik opštinskog Odjeljenja za finansije, računovodstvo i naplatu budžeta je podsjetio da je krajem godine usvojena odluka o rebalansu budžeta za uvećanje od 3. miliona 897 hiljada i 450 maraka kreditnih sredstava radi izmirivanja dugovanja prenesenih iz 2012. i ranijih godina.
Odbornici su danas usvojili i izvještaje o radu i finansijkom poslovanju za 2013. godinu Centra za socijalni rad, Profesionalne vatrogasne jedinice, javnih ustanova Dječijeg vrtića “Pčelica” i Narodne biblioteke, Lokalne agencije za razvoj i Turističke organizacije.
Podršku skupštinske većine, takođe, su dobile informacije o radu Opštinske boračke organizacije i Crvenog krsta, dok Informacija o radu Udruženja “Ratnih vojnih invalida” za istu godinu nije dobila podršku većine.
Program ulaganja i subvencija u poljoprivredi za 2014. godinu, kojim je predviđena raspodjela 150 hiljada maraka budžetskih sredstava usvojen je većinom glasova.
Na današnjem zasjedanju razriješeni su članovi Opštinske izborne komisije Predrag Grahovac, Ružica Gračanin i Dragana Trubarac jer im je istekao mandat, te su imenovani zamjenski članovi Stojan Krnjajić, Rada Bukva, Ilija Tadić i Senka Jujić.
U završnom dijelu sjednice usvojeno je više odluka iz nadležnosti Odjeljenja za prostorno uređenje.
Sjednici je prisustvovao i učestvovao u radu poslanik u NSRS Darko Banjac.

Vijesti

Content Management Powered by CuteNews

Web kamere

 • Foto galerija
 • FOTOGALERIJA
 • Anketa 10-1
  Jeste li zadovoljni nacinom na koji se odrzavaju javne povrsine na podrucju opstine Kozarska Dubica

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-2
  Smatrate li da sluzbe opstine koje u opisu posla imaju zastite zivotne sredine profesionalno rade svoj posao

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-3
  Jeste li vi licno imali neko konkretno-neprijatno iskustvo u vezi sa ekoloskim problemom a da vam nadlezne sluzbe nisu odgovorile na sluzbeni zahtjev

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-4
  Da li ste veci dio godine zadovoljni kvalitetom vode i vazduha na podrucju opstine Kozarska Dubica

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-5
  Koju sluzbu domena ekologije smatrate najmanje azurnom

  Opstinska inspekcija
  KP "Komunalac"
  KP "Vodovod"
  Odjeljenje za stambeno-komunalne poslove
  Komunalna policija
  Republicki inspekcijski organi