V I J E S T I

Vesti || Arhiva vjesti || Pretraga ||

 

25.06.2014. - Predstavljene aktivnosti i rezultati projekata u okviru “LOD 3”
Danas su u prisustvu predstavnika opštine i UNDP-a prezentovane aktivnosti i rezultati šest projekata organizacija civilnog društva, koji su u Kozarskoj Dubici proteklih godinu dana realizovani u okviru treće faze „Jačanja lokalne demokratije“.
Prisutne je pozdravio načelnik opštine Mile Zlojutro i uputio čestitke na uspješno realizovanim projektima koji su doprinjeli uspostavljanju boljih odnosa između lokalne vlasti i civilnog društva.
“ U izabrane projekte je uloženo više od 152. 292 KM, od čega je 22. 843 KM opštinski doprinos. Finansirani su projekti koji se odnose na poboljšanje kvaliteta života i zdravlja ugroženih kategorija stanovništva, uključujući lica sa posebnim potrebama, te oni koji se odnose na osiguravanje novih radnih mjesta, rad sa mladima i zaštitu životne sredine”, pojasnio je načelnik opštinskog Odjeljenja za privredu i društvene djelatnosti Pero Karan.
U projekte je bilo uključeno više od 600 žena, djece, mladih, starih i iznemoglih lica sa područja opštine, a realizovala su ih dubička udruženja “Rastimo zajedno”, Odreda izviđača “Moštanica” i “Putevi mira”, te udruženja “Viktorija” i “Duga” iz Banjaluke i Udruženje građana “Don” iz Prijedora.
„Jačanje lokalne demokratije 3 – LOD 3“ je UNDP-ov projekat, finansiran od Evropske unije iz sredstava Instrumenta za predpristupnu pomoć (IPA).

Vijesti

Content Management Powered by CuteNews

Web kamere

 • Foto galerija
 • FOTOGALERIJA
 • Anketa 10-1
  Jeste li zadovoljni nacinom na koji se odrzavaju javne povrsine na podrucju opstine Kozarska Dubica

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-2
  Smatrate li da sluzbe opstine koje u opisu posla imaju zastite zivotne sredine profesionalno rade svoj posao

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-3
  Jeste li vi licno imali neko konkretno-neprijatno iskustvo u vezi sa ekoloskim problemom a da vam nadlezne sluzbe nisu odgovorile na sluzbeni zahtjev

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-4
  Da li ste veci dio godine zadovoljni kvalitetom vode i vazduha na podrucju opstine Kozarska Dubica

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-5
  Koju sluzbu domena ekologije smatrate najmanje azurnom

  Opstinska inspekcija
  KP "Komunalac"
  KP "Vodovod"
  Odjeljenje za stambeno-komunalne poslove
  Komunalna policija
  Republicki inspekcijski organi