V I J E S T I

Vesti || Arhiva vjesti || Pretraga ||

 

27.06.2014. - Održana šesta “Konferencija beba”
Večeras je ispred Doma Kulture održana šesta po redu „Konferencija beba“.
Manifestaciju je otvorio i prisutne pozdravio načelnik opštine Mile Zlojutro, a u tročlano predsjedništvo, beba rođenih u periodu od Vidovdana do Vidovdana, izabrani su Veljko Đaković kao najmlađa, Jovan Vurin kao najstarija i Mihaela Koralija kao beba sa najviše braće i sestara.
Na ovogodišnjoj konferenciji je prijavljeno 50 beba do godinu dana starosti, a prilikom registracije podijeljene su im poklon majice koje je obezbijedila “Sberbank”.
Ostalim bebama dijeljene su igračke koje je obezbijedilo preduzeće “Komunalac” iz Kozarske Dubice i prigodni pokloni koje je obezbijedio ekskluzivni i ovlašteni partner vodeće evropske i svetske banke matičnih ćelija Cryo-Save.
Za tročlano predsjedništvo poklone su obezbijedili Tvornica higijenskih proizvoda “Violeta”, tržni centar “Interex” i “Simil market”.
“Opština Kozarska Dubica je u 2013. godini u svrhu stimulisanja nataliteta iz budžeta izdvojila 90. 400 KM koje su utrošene za obaveze stvorene u 2013. godini i za izmirivanje zaostalih obaveze iz prethodnih godina. U istu svrhu u 2014. godini budžetom je planirano 55.000 KM”, saopšteno je u Opštinskoj upravi.
Ministarstvo porodice, omladine i sporta RS je inicijator održavanja manifestacije u okviru kampanje “Porodica za 5”, a organizatori opština Kozarska Dubica i JP „Centar za informisanje i kulturu“.
Povodom manifestacije priređen je kulturno-umjetnički program, a nastupili su mališani Dječijeg vrtića “Pčelica”, najmlađi članovi Folklornog ansambla “Una” i Dramski studio “Artist”.
U Kozarskoj Dubici “Konferencija beba” se organizuje u okviru manifestacije “Dubičko ljeto 2014”, a u cilju zajedničkog promovisanja rađanja i roditeljstva.

Vijesti

Content Management Powered by CuteNews

Web kamere

  • Foto galerija
  • FOTOGALERIJA
  • Anketa 10-1
    Jeste li zadovoljni nacinom na koji se odrzavaju javne povrsine na podrucju opstine Kozarska Dubica

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-2
    Smatrate li da sluzbe opstine koje u opisu posla imaju zastite zivotne sredine profesionalno rade svoj posao

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-3
    Jeste li vi licno imali neko konkretno-neprijatno iskustvo u vezi sa ekoloskim problemom a da vam nadlezne sluzbe nisu odgovorile na sluzbeni zahtjev

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-4
    Da li ste veci dio godine zadovoljni kvalitetom vode i vazduha na podrucju opstine Kozarska Dubica

    DA
    NE
    Djelomicno
    Anketa 10-5
    Koju sluzbu domena ekologije smatrate najmanje azurnom

    Opstinska inspekcija
    KP "Komunalac"
    KP "Vodovod"
    Odjeljenje za stambeno-komunalne poslove
    Komunalna policija
    Republicki inspekcijski organi