V I J E S T I

Vesti || Arhiva vjesti || Pretraga ||

 

11.09.2014. - Memorijalni turnir “Zoran Bulić –Zoki” pomjeren za 27. septembar
Zbog lošeg vremena i najavljenih obilnih kiša 14. Memorijalni turnir u malom fudbalu “Zoran Bulić –Zoki”, kojim je predviđeno otvaranje 19. godine Septembarskih dana odbrane umjesto 13. biće održan 27. septembra.
Centralni događaj povodom odbrane opštine biće organizovan u četvrtak, 18. septembra, u Spomen hramu Svete Petke gdje će biti služena zaupokojena liturgija i parastos za poginule civile i vojnike, a zatim će se položiti cvijeće kod Spomen krsta. Ovom prilikom prisutnima će se obratiti zvaničnici i biće upriličen prigodan umjetnički program.
Organizacioni odbor je ranije odlučio da se u povodu sjećanja na ove dane organizuje više sportskih događaja. U nedjelju 14. septembra, na trgu Nikole Pašića u organizaciji Košarkaškog kluba „Una“ biće upriličeno takmičenje u uličnoj košarci, dok će tradicionalna „Biciklijada“ po 12. put biti organizovana 20. septembra. Po prvi put, 28. septembra biće organizovana rukometna utakmica između klubova „Mlijekoprodukt“ i „PKB“ iz Beograda u znak sjećanja na majora Milana Tepića.
Kao i prethodnih godina 19. septembra biće položeno cvijeće na spomen obilježje na mjestu pogibije policajca Zorana Bulića u Donjoj Gradini, a 21. septembra obilježen Dan 11. dubičke brigade.
U ponedjeljak, 29. septembra, delegacije opštine i Opštinske boračke organizacije će na spomen obilježje Narodnom heroju majoru Milanu Tepiću na mjesnom groblju u Komlencu položiti cvijeće i zapaliti svijeće.
U opštini Kozarska Dubica su u samo dva dana trajanja hrvatske agresije od dejstva napadačke artiljerije i u neposrednim borbama na području grada poginule 44 osobe, odnosno 32 pripadnika dubičke brigade Vojske RS i 12 civila, koji su se zatekli na putu uz rijeku Unu. Procjena pričinjene materijalne štete u Kozarskoj Dubici je 50 miliona maraka.
Nosilac organizacije "Septembarskih dana odbrane" su Opštinska boračka organizacija" i Opština Kozarska Dubica.

Vijesti

Content Management Powered by CuteNews

Web kamere

 • Foto galerija
 • FOTOGALERIJA
 • Anketa 10-1
  Jeste li zadovoljni nacinom na koji se odrzavaju javne povrsine na podrucju opstine Kozarska Dubica

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-2
  Smatrate li da sluzbe opstine koje u opisu posla imaju zastite zivotne sredine profesionalno rade svoj posao

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-3
  Jeste li vi licno imali neko konkretno-neprijatno iskustvo u vezi sa ekoloskim problemom a da vam nadlezne sluzbe nisu odgovorile na sluzbeni zahtjev

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-4
  Da li ste veci dio godine zadovoljni kvalitetom vode i vazduha na podrucju opstine Kozarska Dubica

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-5
  Koju sluzbu domena ekologije smatrate najmanje azurnom

  Opstinska inspekcija
  KP "Komunalac"
  KP "Vodovod"
  Odjeljenje za stambeno-komunalne poslove
  Komunalna policija
  Republicki inspekcijski organi