V I J E S T I

Vesti || Arhiva vjesti || Pretraga ||

 

05.12.2014. - Formiran Privredni savjet opštine Kozarska Dubica
U Kozarskoj Dubici danas je održana konstitutivna sjednica Privrednog savjeta opštine, koji će u narednom periodu imati funkciju savjetodavnog organa u budućem privrednom razvoju opštine Kozarska Dubica.
Predsjedavajući je načelnik opštine Mile Zlojutro koji je istakao da je osnovni zadatak Privrednog savjeta da prati sva pitanja vezana za privredu, te na osnovu toga donosi odluke koje će unaprijediti privredni razvoj i poboljšati domaća i strana investiciona ulaganja.
Za dubičke privrednike formiranje ovog savjetodavnog tijela je od velikog značaja, ugostitelj - vlasnik Etno-restorana „Stara Čivija“ Milivoj Stojanović i vlasnik preduzeća za proizvodnju i preradu žitarica „Jelena“ Marko Vlajsević kažu da će funkcionisanje Privrednog savjeta poboljšati komunikaciju između privrednika i opštinske administracije, a očekuju i dosta novih konkretnih prijedloga i savjeta, koji će dati i rezultate.
„Formiranje Privrednog savjeta u Kozarskoj Dubici podržano je od strane Njemačkog društva za međunarodnu saradnju u okviru projekta „Regionalni rast kroz ruralni i ekonomski razvoj“ koji finansira Evropska unija“, pojasnio je Pero Karan načelnik Odjeljenja za privredu i društvene djlatnosti.
Novoformirani Privredni savjet opštine Kozarska Dubica ima 17 članova, privrednici su zastupljeni sa 14, a uz načelnika opštine tu su i načelnik Odjeljenja za privredu i društvene djelatnosti, te direktor Lokalne agencije za razvoj.

Vijesti

Content Management Powered by CuteNews

Web kamere

 • Foto galerija
 • FOTOGALERIJA
 • Anketa 10-1
  Jeste li zadovoljni nacinom na koji se odrzavaju javne povrsine na podrucju opstine Kozarska Dubica

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-2
  Smatrate li da sluzbe opstine koje u opisu posla imaju zastite zivotne sredine profesionalno rade svoj posao

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-3
  Jeste li vi licno imali neko konkretno-neprijatno iskustvo u vezi sa ekoloskim problemom a da vam nadlezne sluzbe nisu odgovorile na sluzbeni zahtjev

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-4
  Da li ste veci dio godine zadovoljni kvalitetom vode i vazduha na podrucju opstine Kozarska Dubica

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-5
  Koju sluzbu domena ekologije smatrate najmanje azurnom

  Opstinska inspekcija
  KP "Komunalac"
  KP "Vodovod"
  Odjeljenje za stambeno-komunalne poslove
  Komunalna policija
  Republicki inspekcijski organi