V I J E S T I

Vesti || Arhiva vjesti || Pretraga ||

 

26.03.2015. - Dostavljeno 10 prijedloga za nagrade i priznanja
Na osnovu pokrenute inicijative za dodjelu nagrada i priznanja za 2014/2015. godinu istaknutim pojedincima, preduzećima, ustanovama i organizacijama sa područja opštine u Opštinsku upravu je dostavljeno 10 prijedloga.
Inicijativu su pokrenuli načelnik opštine Mile Zlojutro i predsjednik Skupštine opštine Kozarska Dubica Nebojša Milovčević, a prijedloge su dostavili ustanove, fizička i pravna lica.
“Skupštinska Komisija za nagrade i priznanja je analizirala prijedloge koje je uputila Skupštini opštine na razmatranje i donošenje odluke kojim licima će na Svečanoj sjednici povodom 27. aprila, Dana opštine, biti uručena priznanja”, rekao je Stojan Krnjajić sekretar Skupštine opštine.
Nagrade i priznanja se dodjeljuju za izuzetan doprinos u razvoju opštine, stvaranju i njegovanju odnosa sa drugim lokalnim zajednicama, kao i za postignute rezultate u privređivanju, osvajanju novih tehnologija, tehničkih unapređenja, novatorstva i racionalizacije.
Priznata i nagrađena će biti i izuzetna ostvarenja i vrhunski rezultati u oblasti obrazovanja, nauke, kulture, umjetnosti, sporta i fizičke kulture, te izuzetan doprinos u humanitarnim i dobrotvornim akcijama, kao i ispoljena hrabrost na spašavanju ljudskih života i sprječavanju materijalnih šteta u vanrednim situacijama
Odabir najistaknutijih se vrši u skladu sa kriterijumima iz Odluke o nagradama i priznanjima koju je prethodno donijela Skupština opštine.

Vijesti

Content Management Powered by CuteNews

Web kamere

 • Foto galerija
 • FOTOGALERIJA
 • Anketa 10-1
  Jeste li zadovoljni nacinom na koji se odrzavaju javne povrsine na podrucju opstine Kozarska Dubica

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-2
  Smatrate li da sluzbe opstine koje u opisu posla imaju zastite zivotne sredine profesionalno rade svoj posao

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-3
  Jeste li vi licno imali neko konkretno-neprijatno iskustvo u vezi sa ekoloskim problemom a da vam nadlezne sluzbe nisu odgovorile na sluzbeni zahtjev

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-4
  Da li ste veci dio godine zadovoljni kvalitetom vode i vazduha na podrucju opstine Kozarska Dubica

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-5
  Koju sluzbu domena ekologije smatrate najmanje azurnom

  Opstinska inspekcija
  KP "Komunalac"
  KP "Vodovod"
  Odjeljenje za stambeno-komunalne poslove
  Komunalna policija
  Republicki inspekcijski organi