V I J E S T I

Vesti || Arhiva vjesti || Pretraga ||

 

22.04.2015. - Projekat „Startup klub“ ispunio očekivanja
Projekat Startup klub koji realizuje Lokalna agencija za razvoj implementira se u opštini Kozarska Dubica već tri mjeseca.
„Generalni cilj projekta je stvaranje uslova za brži lokalni ekonomski razvoj, odnosno otvaranje novih radnih mjesta kroz podsticanje i pomoć start-up preduzetnicima ali i održavanje postojećih radnih mjesta“, rekao je to Danijel Marjanović direktor Lokalne razvojne agencije za Radio-televiziju Kozarsaka Dubica u Emisiji „Gost u studiju“.
Ukupna vrijednost projekta iznosi 18 hiljada i 540 maraka, a sredstva su osigurana od strane Agencija za razvoj preduzeća iz Banja Luke (EDA) u okviru projekta CREDO Krajina koji finansira Švedska agencija za međunarodni razvoj i saradnju Sida.
„Period trajanja projekta je 6 mjeseci. Analizirajući do sada postignute rezultate, aktivnosti su ispunile očekivanja u pogledu pružanja podrške razvoju startup preduzetništva. Zadovoljni smo iskazanim interesom za učešće krajnjih korisnika u aktivnostima projekta, što dokazuje broj od 20 članova Startup kluba, a to nam je bio prvobitni cilj“, rekla je Jelena Pekić koordinator projekta.
Ona je naglasila da svi preduzetnici koji započinju posao i oni koji se nalaze u krizi poslovanja moći će dobiti stručnu pomoć u kancelariji koja je formirana u okviru Startup projekta.
„Vršimo kontinuirani upis članova kluba, i tokom šest mjeseci ćemo raditi edukacije za lica koja imaju namjeru pokrenuti vlastiti posao. Namjera je da Startup klub nastavi sa radom i nakon završetka projekta“, rekla je Pekićeva

Vijesti

Content Management Powered by CuteNews

Web kamere

 • Foto galerija
 • FOTOGALERIJA
 • Anketa 10-1
  Jeste li zadovoljni nacinom na koji se odrzavaju javne povrsine na podrucju opstine Kozarska Dubica

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-2
  Smatrate li da sluzbe opstine koje u opisu posla imaju zastite zivotne sredine profesionalno rade svoj posao

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-3
  Jeste li vi licno imali neko konkretno-neprijatno iskustvo u vezi sa ekoloskim problemom a da vam nadlezne sluzbe nisu odgovorile na sluzbeni zahtjev

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-4
  Da li ste veci dio godine zadovoljni kvalitetom vode i vazduha na podrucju opstine Kozarska Dubica

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-5
  Koju sluzbu domena ekologije smatrate najmanje azurnom

  Opstinska inspekcija
  KP "Komunalac"
  KP "Vodovod"
  Odjeljenje za stambeno-komunalne poslove
  Komunalna policija
  Republicki inspekcijski organi