V I J E S T I

Vesti || Arhiva vjesti || Pretraga ||

 

08.07.2015. - Prijem za rukometaše „Kozare-Mlijekoprodukt“ - šampione BiH
Načelnik opštine Mile Zlojutro i njegov zamjenik Dragan Jaćimović danas su organizovali prijem za mlade rukometaše „Kozare Mlijekoprodukt“ uzrasta 2004. godište, koji su proteklog vikenda osvojili titulu šampiona BiH.
Na završnici prvenstva, koje je održano u Brčkom, u konkurenciji pet ekipa sa maksimalnim učinkom ovi mladi rukometaši došli su do titule najboljih u BiH.
Prvog dana turnira su slavili dva puta odigravši dvije pobjedničke utakmice, a potom su savladali domaćina "Lokomotivu" iz Brčkog, te šampionski pehar ponijeli kući pobijedivši rukometaše Bijeljine.
Od 1960. godine kako je osnovan klub, ovo je prva ovakva titula na koju su ponosni i uprava kluba i grad.
„Dubica je grad rukometaša, a mi ćemo se potruditi da postane i grad sporta. Nama je zadovoljstvo danas biti sa ovom djecom“, rekao je Dragan Jaćimović zamjenik načelnika opštine.
On je podsjetio da opština iz budžeta izdvaja 200. 000 KM za rad 21-og sportskog kluba, te da im de daje besplatno korištenje Sportske dvorane što dodatni doprinos njihovom radu i razvoju.
„Potrudićemo se da napravimo što bolje uslove za rad u Sportskoj dvorani. Osim toga, Dubica je jedna od rijetkuh opština koja ima uređen Sportski centar, a tu je i stadion Fudbalskog kluba „Borac““, rekao je Jaćimović.
„Iako je ovim turnirom zvanično završena rukometna sezona, naši rukometaši će nastaviti da rade i preko ljeta, rekao je Radomir Miljuš, član uprave kluba.
Prema programu stručnog štaba planiran je rad u teretani za rukometaše uzrasta 1998., 2000. i 2002. godište, dok su za uzrast 2004. i 2006. planirani treninzi na Sportskom centru.
„Mi već godinu dana organizujemo rad sa mladima i susrećemo se sa velikim teškoćama u smislu nedostatka opreme i termina za trening ali to sve prevazilazimo u hodu i naš trud je rezultirao ovom titulom“, rekao je Miljuš i zahvalio se Opštinskoj upravi na prijemu i podršci.
Ovom prilikom opštinski zvaničnici malim šampionima su uručili lopte kao simbolične poklone, a uprava kluba za uzvrat im je darovala uramljenu fotografiju mladih rukometaša.

Vijesti

Content Management Powered by CuteNews

Web kamere

 • Foto galerija
 • FOTOGALERIJA
 • Anketa 10-1
  Jeste li zadovoljni nacinom na koji se odrzavaju javne povrsine na podrucju opstine Kozarska Dubica

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-2
  Smatrate li da sluzbe opstine koje u opisu posla imaju zastite zivotne sredine profesionalno rade svoj posao

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-3
  Jeste li vi licno imali neko konkretno-neprijatno iskustvo u vezi sa ekoloskim problemom a da vam nadlezne sluzbe nisu odgovorile na sluzbeni zahtjev

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-4
  Da li ste veci dio godine zadovoljni kvalitetom vode i vazduha na podrucju opstine Kozarska Dubica

  DA
  NE
  Djelomicno
  Anketa 10-5
  Koju sluzbu domena ekologije smatrate najmanje azurnom

  Opstinska inspekcija
  KP "Komunalac"
  KP "Vodovod"
  Odjeljenje za stambeno-komunalne poslove
  Komunalna policija
  Republicki inspekcijski organi